Διάκριση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στα βραβεία Bravo 2018

Διάκριση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στα βραβεία Bravo 2018

Για την δράση της με τίτλο «Όταν ο εθελοντισμός σώζει ζωές», που αφορά την συμμετοχή της σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, διακρίθηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στα φετινά βραβεία Bravo του οργανισμού QualityNet Foundation, του Δικτύου των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, που προωθεί την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η 9η Ετήσια Εκδήλωση BRAVO 2018 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση του ετήσιου κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσει το QualityNet Foundation με τη συμμετοχή 142 Οργανισμών.

Φέτος, ο θεσμός BRAVO προώθησε την σύνδεση όλων των πρωτοβουλιών που συμμετείχαν με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και, ταυτόχρονα, παρουσίασε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτοί αφορούσαν στις Βιώσιμες Πόλεις & Κοινότητες (Στόχος 11), την Καλή Υγεία & Ευημερία (Στόχος 3), την Ποιοτική Εκπαίδευση (Στόχος 4), τις Λιγότερες Ανισότητες (Στόχος 10) και τη Δράση για το Κλίμα (Στόχος 13), δίνοντας η κάθε ομάδα τη δική της προτεραιότητα.

Η δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που διακρίθηκε στον Πυλώνα “Bravo Συνεργασία για τους Στόχους” συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 59 υποψηφιότητες της Κοινωνίας των Πολιτών που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 Ενεργών Πολιτών και 130 Κοινωνικών Εταίρων που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.

Ο Θεσμός BRAVO, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών. Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης», μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

 

*Στην πρώτη φωτογραφία η Αντιπρόεδρος του QualityNet Foundation, Χρυσούλα Εξάρχου, και ο Πρόεδρος της ΕΟΔ, Γιώργος Καλογερόπουλος

* Στην δεύτερη φωτογραφία ο Δ/ντής Επικοινωνίας της INTERAMERICAN, Γιάννης Ρούντος, η Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, Χρύσα Ελευθερίου με τον Πρόεδρο της ΕΟΔ, Γ. Καλογερόπουλο και την υπεύθυνη του Γραφείου Επικοινωνίας της ΕΟΔ, Μένη Κουρκουτά. Η INTERAMERICAN, που είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ΕΟΔ, διακρίθηκε επίσης στα Bravo 2018 για την πρωτοβουλία της με τίτλο «Πολιτική Ακεραιότητας και Καταπολέμησης της Απάτης (Integrity and Fraud Policy)».

Διάκριση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στα βραβεία Bravo 2018


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 07/12/2019 8:13:04 πμ