Η Νορβηγική οργάνωση για τη θαλάσσια διάσωση RS στηρίζει την προσπάθεια της ΕΟΔ Λέσβου για το "Κομβόι Αγάπης"

Η Νορβηγική οργάνωση για τη θαλάσσια διάσωση RS στηρίζει την προσπάθεια της ΕΟΔ Λέσβου για το

Την προσπάθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Παράρτημα Λέσβου για βοήθεια με πακέτα αγάπης σε άπορες οικογένειες του νησιού ενίσχυσε η Νορβηγική Οργάνωση για τη θαλάσσια διάσωση, RS, με την οποία η ΕΟΔ είναι αδελφοποιημένη.

Το πλήρωμα του Νορβηγικού σκάφους “Peter Henry Von Kos”, που συνδράμει από τον Ιούνιο στη Λέσβο σε επιχειρήσεις διάσωσης προσφύγων, πληροφορήθηκε για τη δράση «Κομβόι Αγάπης» που διοργανώνει η ΕΟΔ Λέσβου εδώ και 15 χρόνια και με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο Όσλο. Οι εργαζόμενοι της RS, εντυπωσιασμένοι από τη συνδρομή των κατοίκων της Λέσβου και του παραρτήματος στο προσφυγικό ζήτημα, αποφάσισαν να βοηθήσουν τη δράση και μέσα σε λίγες μόνο μέρες συγκέντρωσαν το ποσό των 2.700 ευρώ, τα οποία και παραδόθηκαν χθες στα μέλη της ΕΟΔ Λέσβου. Με αυτό το χρηματικό ποσό τα μέλη, εθελοντές του παραρτήματος θα αγοράσουν τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία θα παραδοθούν τα Χριστούγεννα στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι το παράρτημα Λέσβου της ΕΟΔ παρέδωσε τις γιορτές των Χριστουγέννων πακέτα αγάπης σε πάνω από 300 οικογένειες στη Λέσβο. Στόχος είναι φέτος να βοηθηθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες.

Η Νορβηγική οργάνωση για τη θαλάσσια διάσωση RS στηρίζει την προσπάθεια της ΕΟΔ Λέσβου για το


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 13/12/2019 6:59:24 μμ