Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστικά μέσα και η σωστή χρήση τους»

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστικά μέσα και η σωστή χρήση τους»

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και τη διαρκή ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφάλειας και πρόληψης κινδύνων στη θάλασσα σε συνεργασία με τα MARINA Stores, στο πλαίσιο των θεματικών τους εκδηλώσεων για την πληρέστερη ενημέρωση των πελατών σε σχέση με τα είδη ναυσιπλοΐας, αναλαμβάνουν από κοινού την πρωτοβουλία και διοργανώνουν το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στη Μαρίνα Αρετσού στη Θεσσαλονίκη, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για όλους, με θέμα «Σωστικά Μέσα και η σωστή χρήση τους».

Στο σεμινάριο θα παραβρεθεί ο Marketing Director της εταιρείας LALIZAS, κ. Σπύρος Σπίνουλας, ο οποίος μαζί με την ομάδα του θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική παρουσίαση των σωστικών μέσων LALIZAS με την συμμετοχή του κόσμου και την σύμπραξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία LALIZAS υποστηρίζει χορηγικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με εξοπλισμό τόσο για τα διασωστικά σκάφη της οργάνωσης όσο και για τα πληρώματα αυτών και, μάλιστα, πρόσφατα, προχώρησε σε μια γενναία χορηγία διασωστικού εξοπλισμου για τα τέσσερα νεότευκτα σκάφη της ΕΟΔ, που σύντομα θα ενταχθούν στον στόλο της.

Η εταιρεία LALIZAS, πρωτοπόρος στην παγκόσμια αγορά σωστικών ειδών τα τελευταία 35 χρόνια έχει πάντα ως οδηγό την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, σεβόμενη τις ανάγκες του ιδιώτη καταναλωτή και του επαγγελματία.

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστικά μέσα και η σωστή χρήση τους»


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 10/08/2022 2:16:21 μμ