Γίνε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης εθελοντικής διασωστικής οργάνωσης στην Ελλάδα και βοήθησέ μας να σώσουμε ακόμα περισσότερες ανθρώπινες ζωές!

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας όπως κι όσο μπορεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και κατά τη διάρκεια του χρόνου στα περισσότερα παραρτήματα της Οργάνωσης σε όλη την Ελλάδα.

Η εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη διαρκεί δυόμιση μήνες, στη διάρκεια των οποίων ο υποψήφιος διασώστης λαμβάνει βασική γνώση για οτιδήποτε αφορά τη διάσωση σε όλα τα φυσικά πεδία: βουνό, υγρό στοιχείο, αστικά ή μη πεδία σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά με ένα μήνα δωρεάν εκπαίδευσης, τη σχολή αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, ενώ όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης μπορούν να συνεχίσουν στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης.

Η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερο πλήρη και σφαιρική γνώση και να έρθει σε επαφή με τη φύση, εκεί δηλαδή όπου θα κληθεί να επιχειρήσει στο μέλλον.

Αν θέλεις κι εσύ να δραστηριοποιηθείς μαζί μας, επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 2310310649 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 17.00), στείλε e-mail ή επικοινώνησε με το κοντινότερο σε σένα παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης


Άλλα σχετικά θέματα:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/10/2021 4:33:46 πμ