Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην εκδήλωση «ΑΠΘ την Κυριακή»

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην εκδήλωση «ΑΠΘ την Κυριακή»

Το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε συνεργασία με τον Σεισμολογικό Σταθμό του Γεωφυσικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην εκδήλωση «ΑΠΘ την Κυριακή», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Ο Σεισμολογικός Σταθμός του ΑΠΘ με την ΕΟΔ θα συμμετέχουν στην δράση «Γνωρίζοντας τους Σεισμούς», η οποία απευθύνεται σε παιδιά 5-9 ετών και στην οποία επιχειρείται γνωριμία των μικρών παιδιών με το φαινόμενο του σεισμού και τους τρόπους προστασίας τους. Το θέμα προσεγγίζεται μέσα από δραστηριότητες φιλικές προς τα παιδιά (παιχνίδια, ζωγραφιές, videos, κλπ.). Στο τέλος θα απονέμονται στα παιδιά σχετικά "διπλώματα".
Λόγω περιορισμένων θέσεων απαιτείται ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (πατήστε εδώ).

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Σεισμοί: γνώση και προστασία», που απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών και στην οποία θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες και το έργο που παρέχεται από το Σεισμολογικό Σταθμό, ξενάγηση στους χώρους του, καθώς και ενημέρωση μέσω οπτικοακουστικών μέσων για θέματα σεισμών και αντισεισμικής προστασίας. Διανέμεται εκπαιδευτικό-ενημερωτικό υλικό στους επισκέπτες.
Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα των Δράσεων. Πατήστε εδώ
Χάρτης με τις θέσεις υλοποίησης των Δράσεων. Πατήστε εδώ
Που βρισκόμαστε (Σεισμολογικός Σταθμός)Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/10/2021 4:12:27 πμ