Η Klaoudatos Ski υποστηρίζει τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Η Klaoudatos Ski υποστηρίζει τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Η Klaoudatos Ski, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ορειβατικών ειδών στη χώρα, υποστηρίζει έμπρακτα τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που ασχολούνται με την ορεινή διάσωση και εκπαίδευση, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με ό,τι χρειάζεται για να επιχειρήσουν στο βουνό και να βοηθήσουν όσους βρίσκονται σε κίνδυνο.

Με αφορμή το πρόσφατο webinar για τις χιονοστιβάδες, που διοργανώθηκε από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, με την υποστήριξη της ΕΟΔ, η Klaoudatos Ski ενίσχυσε οικονομικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και την προσπάθεια για την υλοποίηση του διαδικτυακού σεμιναρίου, κυρίως, όμως, ενίσχυσε την προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση του ορειβατικού κόσμου στην πρόληψη, την ενημέρωση και την εκπαίδευση. Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο κύριος στόχος του webinar.

Η Klaoudatos Ski είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ARVA, της πρώτης εταιρείας που κατασκεύασε μηχανισμό εντοπισμού θυμάτων σε χιονοστιβάδες, τον οποίο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης χρησιμοποιεί πάντα σε εκπαιδεύσεις, εξορμήσεις ή επιχειρήσεις σε χειμερινά πεδία.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Webpage: www.klaoudatos-skishop.gr

facebook page: Klaoudatos Ski

 

www.arva-equipment.com

Arvasnowsafetyequipment

 

Ευχαριστούμε την Klaoudatos Ski για την υποστήριξη!

Η Klaoudatos Ski υποστηρίζει τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/10/2021 4:27:28 πμ