Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας;

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρυτή του Facebook, εντός των προσεχών εβδομάδων θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που εμφανίζονται τα νέα στις Ενημερώσεις (News Feed) των χρηστών.

Στόχος είναι να δοθεί προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις των φίλων, να προωθηθεί η διαδραστική τους επικοινωνία και να βάλουν σε δεύτερο πλάνο τα ειδησεογραφικά post, τα βίντεο και τις διαφημίσεις που προβάλλονται. Ως αποτελέσμα, οι ανακοινώσεις - δημοσιεύσεις που πραγματοποιούνται από σελίδες όπως και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα εμφανίζονται σε δεύτερη μοίρα με αποτελέσμα να ενημερώνεστε ανεπαρκώς για οποιοδήποτε θέμα σας αφορα ή σας ενδιαφέρει.

Θέλω να ενημερώνομαι για τα νέα και τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Αν θέλετε να παραμείνετε ενημερωμένοι για τις δράσεις μας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εκμεταλλευόμενοι την δυνατότητα που δίνει στο χρήστη να ορίζει αν θέλει οι δημοσιεύσεις της εκάστοτε σελίδας να εμφανίζονται πρώτες στο News Feed του/της (See First in News Feed Preferences):

Πηγαίνοντας στη σελίδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο Facebook θα δείτε την επιλογή “Following / Ακολουθείτε” εάν είστε από κινητό τηλέφωνο ή “Liked / Σας αρέσει” εάν είστε από υπολογιστή. Πατώντας πάνω σε αυτά θα εμφανιστεί μία λίστα, η οποία σας δίνει την επιλογή “See First”. Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτήν, εξασφαλίζετε πως η συγκεκριμένη σελίδα θα έχει προτεραιότητα στο newsfeed.

Σας προτρέπουμε να κοινοποιήσετε το παρόν στους φίλους σας, ώστε να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.

Κοινοποιώντας τις δημοσιεύσες που αφορούν τις δράσεις μας στην αρχική σας σελίδα του Facebook μας βοηθάτε να γίνει ακόμα πιο γνωστό το έργο μας και έτσι συμβάλλετε ανέξοδα και χωρίς κόπο στις προσπάθειες των εθελοντών μας.Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/10/2021 2:26:19 πμ