Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών

Πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών

Η  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προσφέρει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών σε όσους επιθυμούν να μάθουν πώς να βοηθήσουν κάποιον που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC/European Resuscitation Council - www.erc.edu) με πιστοποίηση που έχει διεθνή, τριετή ισχύ και απευθύνονται σε πολίτες και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και εθελοντικές οργανώσεις και σωματεία.

Οι θεματικές στις οποίες εκπαιδεύονται οι συμμετέχοντες είναι οι βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών (Basic Life Support):

1. Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση 
2.
Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση
3.
Αντιμετώπιση Πνιγμονής
4.
Πλάγια διασωστική θέση

ενώ το σεμινάριο χωρίζεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, κατά το οποίο όλοι οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται ένας – ένας σε όλες τις θεματικές ενότητες με προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές που παρέχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Όσον αφορά επιχειρήσεις και οργανισμούς, τα σεμινάρια γίνονται στον χώρο εργασίας, σε μέρες και ώρες που επιθυμεί ο φορέας και, όσον αφορά τους πολίτες, οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως σαββατοκύριακα) σε χώρο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι περίπου πέντε ώρες και τα τμήματα είναι κλειστά (το πολύ 15 άτομα) για καλύτερη αφομοίωση της γνώσης.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με πολυετή εμπειρία τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον διασωστικό τομέα.

Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 310649 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09.00-17.00) ή συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας.

 

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για ιδιώτες                              Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για επιχειρήσεις

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για ιδιώτεςΣεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για επιχειρήσεις

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στη Θεσσαλονίκη

 

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

 

 


Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν

Άλλα σχετικά θέματα:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/10/2021 5:26:15 πμ