Χορηγία του Propeller Club Πειραιά για ατομικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης

Χορηγία του Propeller Club Πειραιά για ατομικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας, το Propeller Club Πειραιά ενίσχυσε οικονομικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με στόχο την προμήθεια ατομικού εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης για τους εθελοντές μας.

Μετά από αίτημα της ΕΟΔ το Δ.Σ. του Propeller Club Πειραιά ανταποκρίθηκε θετικά ενισχύοντας την δράση της οργάνωσης με χορηγία εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για το επιχειρησιακό έργο των μελών μας.

Ο εξοπλισμός που θα προμηθευτούμε περιλαμβάνει: αντιπυρικά χιτώνια και παντελόνια πυρόσβεσης, μπότες, κράνη & καλύμματα αυχένα για τα κράνη, μάσκες, προστατευτικά γυαλιά, γάντια, πυρίμαχες κουκούλες, φακούς, ασύρματους χειρός.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επιχείρησε στα πύρινα μέτωπα της Αττικής, Εύβοιας, Λακωνίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Ρόδου, Ροδόπης και Καβάλας, όπου οι εθελοντές μας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία των κατοίκων και του οικοσυστήματος.

«Το Propeller Club Πειραιά είναι πάντα δίπλα στην Ελληνική κοινωνία. Δίνουμε το παρόν στη μάχη που δίνει η χώρα  μας με τις καταστροφικές φωτιές αυτό το καλοκαίρι, υποστηρίζοντας άμεσα τις επείγουσες ανάγκες της Ε.Ο.Δ, ενός γνωστού σε εμάς οργανισμού με τον οποίο συνεργαζόμαστε για δεύτερη φορά φέτος. Θέλουμε να στηρίξουμε το σημαντικό εθελοντικό του έργο και τους αξιέπαινους σκοπούς του. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε κι εμείς στην προστασία των ανθρώπινων ζωών και περιουσιών, στην προστασία των δασών μας και της πολύτιμης χλωρίδας και πανίδας τους που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά, Κωστής Φραγκούλης, κλείνοντας με την ευχή «οι ημέρες Εθνικής καταστροφής που ζούμε, να είναι οι τελευταίες».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Γεώργιος Καλογερόπουλος δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης φαντάζει ως ελάχιστο μπροστά στην εξαιρετικά γενναιόδωρη απόφαση του Δ.Σ. του Propeller Club να χρηματοδοτήσει την προμήθεια εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης και όλα αυτά σε μέρες που η πατρίδα μας δοκιμάζεται από την καταστροφική λαίλαπα των πυρκαγιών. Όλοι εμείς πιστοί στον σκοπό της οργάνωσης συνεχίζουμε να δίνουμε έναν τεράστιο αγώνα απέναντι σε καθετί βάζει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, το περιβάλλον και τις περιουσίες. Η επόμενη μέρα, σαφώς με τη βοήθεια του Propeller Club, μας βρίσκει καλύτερα οργανωμένους στην υπεράσπιση και θωράκιση της Ελλάδας, μιας πατρίδας που τόσο το αξίζει».

Χορηγία του Propeller Club Πειραιά για ατομικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 11/08/2022 1:58:00 μμ