2310 310649
Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες)
English Αναζήτηση
Συχνές ερωτήσεις  |  Δελτία τύπου  |  Χορηγοί
Θέλω να βοηθήσω
  Η Ε.Ο.Δ.  
Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο
Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Διεύθυνση Επιχειρήσεων
Τμήματα - Ειδικότητες
Ορεινή Διάσωση
Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο
Αντιμετώπιση Καταστροφών
Πρώτες Βοήθειες
Σκύλοι Έρευνας
Έρευνα και Τεχνολογία
Ανθρωπιστικές Αποστολές
|
  Δράσεις  
Εκπαιδεύσεις
Επιχειρήσεις διάσωσης
Συνέδρια - Εκδηλώσεις
Άλλες δραστηριότητες
|
  Παραρτήματα  
|
  Νέα  
|
  Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών  
|
  Video gallery  
|
  Οδηγίες - Συμβουλές  
Σακίδιο Έκτακτης Ανάγκης BOB (Bug Out Bag): Πλήρης οδηγός
Πρακτικός οδηγός για τη δημιουργία οικογενειακού σχεδίου έκτακτης ανάγκης: Βήματα και συμβουλές
10 βασικές κινήσεις, για σίγουρη επιβίωση και διάσωση σε περίπτωση ναυαγίου
Πώς μπορούμε να προστατευτούμε σε έναν καύσωνα;
Θερμοπληξία: Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται;
Πρώτες βοήθειες για εγκαύματα
Οδηγίες προστασίας από πυρκαγιές
Πώς αντιμετωπίζουμε την πνιγμονή;
Λιποθυμία: τί είναι, συμπτώματα και Πρώτες Βοήθειες
Τι πρέπει να περιέχει ένα σακίδιο Πρώτων Βοηθειών;
Χειμερινό βουνό και χιονοστιβάδα
Πώς προστατευόμαστε από πνιγμό στη θάλασσα;
Μύθοι και Αλήθειες για τις Πρώτες Βοήθειες
Οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα
Είμαστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενο σεισμό;
Παιδιά και οδική ασφάλεια
Συμβουλές για ασφαλή ορειβασία
Απαραίτητη η ενημέρωση για την αντιμετώπιση σεισμών, πλημμυρών και πυρκαγιών
Προστατεύομαι από τον σεισμό, μαθαίνοντας
|
  Επικοινωνία  

Χορηγοί


Χρυσοί χορηγοί
Η AEGEAN στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το έργο της Ε.Ο.Δ., δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη – εθελοντές της να ταξιδεύουν, προκειμένου να συμμετέχουν σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, αλλά και να εκπαιδεύουν νέους εθελοντές διασώστες.

Η INTERAMERICAN και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο προβλέπει τη συνδρομή της εταιρείας στις διασωστικές και λοιπές δράσεις της ΕΟΔ με παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας, καθώς και την υποστήριξη από την ομάδα κοινωνικών πρωτοβουλιών της INTERAMERICAN στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων. Από την πλευρά της, η ΕΟΔ υποστηρίζει με εθελοντές – μέλη της τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει η INTERAMERICAN.

Η εταιρεία Χατζόπουλος υποστήριξε την ΕΟΔ προσφέροντας ατομικό διασωστικό εξοπλισμό πυρόσβεσης σε 50 εθελοντές της Ομάδας σε όλη την Ελλάδα

Η Παπαστράτος - Philip Morris International υποστήριξε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης χρηματοδοτώντας το πρόγραμμα Act to Protect που περιλάμβανε την δωρεά 20 πυροσβεστικών οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα και την διεξαγωγή 24 ανοικτών εκπαιδευτικών ενημερωτικών ημερίδων σε πόλεις της Ελλάδας για την πρόληψη και την προστασία από φυσικές καταστροφές

Το Propeller Club Πειραιά χρηματοδοτεί τη δράση του Τμήματος Υγρού Στοιχείου, και, συγχρόνως, υποστηρίζει τους εθελοντές μας που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, χρηματοδοτώντας την προμήθεια ατομικού εξοπλισμού προστασίας.

Η ασφαλιστική εταιρεία INTERLIFE υποστηρίζει το έργο μας, ασφαλίζοντας δωρεάν όλα τα διασωστικά σκάφη και τα οχήματά μας και προσφέροντας ασφάλεια στους εθελοντές μας σε περίπτωση ατυχήματος στη διάρκεια επιχείρησης ή εκπαίδευσης. Η INTERLIFE υλοποιεί το πρόγραμμα «Προσφέρω …αλλιώς», στο πλαίσιο του οποίου στηρίζει και την ΕΟΔ, καθώς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της και είναι ενσωματωμένη στη στρατηγική της.

Η GENESIS Pharma είναι ένας από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του έργου μας, ειδικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το οποίο έχει υποστηρίξει με εξοπλισμό και αναλώσιμα Α' Βοηθειών, αλλά και με χορηγία στην εκτύπωση ενημερωτικών τριπτύχων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης από το 2015 προσφέροντας διασωστικό εξοπλισμό κυρίως στο Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών. Μεταξύ άλλων, έχει προχωρήσει σε χορηγία θερμικής κάμερας και αντιπυρικών στολών.

Ο DNV υποστηρίζει το έργο μας στη θαλάσσια έρευνα και διάσωση καλύπτοντας τις ανάγκες των εθελοντών μας σε εξοπλισμό και κόστη των διασωστικών μας σκαφών

Ασημένιοι χορηγοί

Άλλοι χορηγοί - Υποστηρικτές


Print-iconSendToAFriend-icon


Καταμερισμός ΧορηγιώνΓίνετε και εσείς χορηγοί


Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Η Ε.Ο.Δ διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (ΕΕ 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται στα πλαίσια της εκτέλεσης σύμβασης σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες της, προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Για την ασφάλεια του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιούμε, το IP της σύνδεσης Internet που έχετε αυτή τη στιγμή θα καταγραφεί κατά την αποστολή της φόρμας μαζί με τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε.Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-F2461002 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
είναι μέλος των


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

Θα μας βρείτε επίσης


Κεντρική Διοίκηση
Κηφισίας 13 - ΤΚ 54248 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες):
+30 2310 310649